kedd, október 06, 2009

Izenet régi-új iskolámba

Köszönjük, igen, mink is megkezdtük azt a boldog új évet csak egy rövidke távolságban az iskolától. Nem mondhatom, hogy lélekben ott voltunk – francokat – lélekben magunkba roskadtunk. Bár tudom, hogy nem fog tetszeni sokaknak a következő kijelentésem, de igazán nem tudjuk, hogy itt jobb-e vagy „otthon”. Megbetegedések, rossz hírek „otthonról”, „hon”-vágy – vagy mi (?) – amúgy, köszi, jól megvagyunk. (Még az sem érdeklődik rólunk, akinek leginkább kéne… igazán csak néhány szó, kérdés, javaslat, buzdítás, vigasz, valami, ami mégiscsak több, mint az, hogy két kényszerszabadságra fogott osztálytársunktól nagyjából megtudtuk, hogy kik fognak tanítani.)

Nos, sokaknak már az is vigasz, hogy ingyen ehetünk, és ihatunk vizet, sokaknak viszont alig vigasz az, hogy néhány normális osztálytársával még beszélgetni is tud.

Igazából mindennek örülhetnénk, elvégre milyen sok fesztiválon nem vehettünk részt adminisztrációs és időhiányos problémák miatt, ugye… Csak… csak… csak…

Pl: David Esrig = hiányzó, igazolatlan hiányzás… pirossal bekeretezve

Florin Fieroiu = Eduard Gabia

Lázár panzió = Rubin étkezde

És még sorolhatnám a félreértések végeérhetetlen hosszát, ugyanis másodpercenként újabbak érnek… Igen, talán ettől lehetne érdekes, de valamiért többnyire azt gondoljuk, hogy tudnánk mit kezdeni ezzel az időnkkel.

Félreértés ne essék, nem panasz, csak jelentés a távolból! Nos reméljük, hogy otthon mégiscsak jobban működnek a dolgok. Hiszünk a rektor úr szavainak, miszerint minden sínen van, mint József Attila… reméljük, hogy a rektori iroda most már teljes pompájában, masszázs-zuhannyal készen áll a kezdéshez.

Még egyszer, köszönjük az aggódó kérdéseket, jól vagyunk, próbálunk lenni…

Szeretettel a távolból,

I. év, színész szak, mesteri fokozatMindig itt kötünk ki!

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez nem a teljes I. év, színész szak, mesteri fokozat véleménye!
Mindig itt kötünk ki!

Jules írta...

nem, valóban... egy ember kivételével a teljes I. év színész szak véleménye...

Jules írta...

nem, valóban... egy ember kivételével (plusz a kényszerszabadságolt osztálytársak) a teljes I. év színész szak, mesteri fokozat véleménye.

kolozsiborsosgabor írta...

Semmi sem kötelező. Mi szeretjük a Rubint ami nem feltétlenül étkezde. És példálul veri a Lázár panzió színvonalát, magasan. Ez csak egy a sok marhaság közül... És szerintem sem az egész mesteris osztály véleménye. Vállald a neved egyedül is.

Jules írta...

Istenem... annyira szánalmas ez a történet... amúgy "Jules" név alatt már vállaltam is a nevemet, nem az a gond, hogy nem vállalom, hanemaz, hogy a férgek is meghúzódnak, ha veszélyt éreznek...

és nem azt mondtam, hogy nem jó a Rubin, hanem azt, hogy nem a Lázár maradt... Marhaság annak, aki élvezi ezt az életformát...

Névtelen írta...

norbi, benci, csabi, diszi es bora velemenye sem ez es zenkoe sem. ez csak gyuszi es andi es timi.

irtak benci es norbi a fent emlitettek beleegyezesevel (marmint norbi bencei csabi zenci es bora es szigidi)

Jules írta...

ellentmondás:
mielőtt felkerült volna a kikötőre, látta: Norbi, Bora, Zenkő, Timi, Andi. Szigi és Benci azért nem látták mert nem voltak ott és ezért közük sincs a történethez.

Persze... lehetek én a hülye, vállalom... de azért ami megtörtént, azt ismerjük el...

Névtelen írta...

megjegyzes: Norbi, marmint en azt mondtam, hogy torold ki a Jozsef Attila hasonlatot, es hogy ez a level sok beszelgetes targya lesz... A joslatom azt hiszem bevalt...

zeneida írta...

én imádtam a kollokviumot. és nem csak "azért". végre valahára ismerkedünk, művelődtünk, jól éreztük magunkat... mondom én zenci, zeneida fedőnév alatt. csókok csókok csókok.
amúgy meg elég is lehetne az elégedetlenségből, elég uncsi így három év után! nem lehetne egyszer valaminek örülni? mért mindig itt kötünk ki?!

Névtelen írta...

olvassa el az egesz blog, nagyon jo